Aanmelding nieuwe leerling en de start op school

 

Bent u op zoek naar een school voor uw kind? Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek op onze school!

Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen we u graag over onze school en over ons onderwijs. We vinden het erg leuk als u uw dochter of zoon meeneemt.Na het kennismakingsgesprek krijgt u een rondleiding door de school. Deze rondleiding wordt gegeven door een leerling, die gesolliciteerd heeft als gids. Na dit gesprek krijgt u inschrijfformulieren mee naar huis. Zo gauw we deze inschrijfformulieren weer terug hebben, schrijven we uw kind in! 
Belt u even voor het maken van een afspraak? Als u liever per mail reageert kan dit natuurlijk ook. Stuurt u dan een mail naar info@destifthorst.nl 

Twee maanden voor de 4e verjaardag van uw kind ontvangt u een informatiebrief per mail met daarin alle praktische informatie over het onderwijs van onze kleutergroepen. Een paar weken voor de 4e verjaardag wordt uw zoon of dochter uitgenodigd om te komen wennen. Dit gebeurt op twee dagdelen in de week voorafgaand aan de start op school. De leerkracht neemt dan contact met u op. 

 
Op de maandag na de 4e verjaardag mag uw kind starten. Er kunnen enkele uitzonderingen zijn rondom de start op school. Wij laten geen kinderen starten in december en afhankelijk van de groepsgrootte en het begin van de zomervakantie worden kinderen in juni wel of niet toegelaten. 

We hopen dat uw kind een geweldige tijd heeft op onze school!

Nieuws

groep 6 en de boomplantdag
Startdienst CBS De Stifthorst
Er komt muziek de school binnen!
Vossenjacht op 29 augustus 2021
Meer nieuws